اگر قصد سفر یا مهاجرت به کانادا را دارید باید با انواع ویزای کانادا آشنا باشید. در این مقاله النورا روشهای گرفتن انواع ویزای کانادا را برای شما توضیح دادیم…
نویسنده: عرفان موسوی
تاریخ انتشار : 07 مه 2023
فهرست مطالب مهم [نمایش]
فرآیند ویزای کانادا، مستلزم تحقیقات و بروکراسی کاغذی فراوان و پر چالشی است. اما آنچه این فرآیند را شیرین میکند، نیاز کانادا به مهاجران در زمینههای مختلف همچون نیروی کار و سرمایه گذاری است. بنابراین اگر مسیر درست را برای مهاجرت انتخاب کنید و خود را به گونهای معرفی کنید که برای کانادا سودمند هستید، دریافت ویزای کانادا با موفقیت انجام خواهد شد. قبل از هرچیز، گزینههای مناسب برای مهاجرت را با توجه به شرایط و اهداف خود بررسی کنید چون روشهای زیادی برای دریافت ویزای کانادا وجود دارد. ویزای موقت، ویزای تحصیلی، ویزای کار، اقامت دائم و غیره از جمله انواع ویزای کانادا است. در این مقاله با انواع ویزای کانادا آشنا میشویم، همراه ما باشید.
انواع ویزای کانادا به روایت صدا
قبل از شروع خواندن متن، آشنایی با انواع ویزاهای کانادا را در قالب یک فایل صوتی بشنوید.
معرفی انواع ویزای کانادا
انواع ویزای کانادا بر اساس نوع مهاجرت عبارتند از ویزای موقت و ویزای دائم. ویزای موقت کانادا به شما اجازه میدهد تا برای مدت زمان محدودی در این کشور زندگی کنید. در حالی که با ویزای اقامت دائم، شما میتوانید تا زمانی که میخواهید در کانادا بمانید و از مزایای زندگی در این کشور به طور کامل بهرهمند شوید. در ادامه با انواع ویزای موقت و دائم آشمت خواهید شد.
اگر میخواهید برای مهاجرت به کانادا آزمون زبان بدهید در مقاله جدیدترین آزمون زبان برای مهاجرت به کانادا با آزمونهای مختلف آشنا شوید.
انواع ویزای موقت کانادا (Temporary Visa)
ویزای موقت کانادا گزینهای عالی برای کسانی است که میخواهند برای تحصیل، کار یا تعطیلات به کانادا مهاجرت کنند. ویزا کانادا موقت، برای مدت محدود امکان سفر و حضور شما در این کشور را فراهم میکند. این نوع ویزا خود به چندین دسته بندی تقسیم میشود:
ویزای دانشجویی کانادا (Student Visa)
مزیت تحصیل در کانادا با ویزای دانشجویی، به شما این امکان را میدهد که همراه با خانواده و همسر خود مهاجرت کنید. بعد از اتمام تحصیلات میتوانید برای فعالیت شغلی خود اقدام به اخذ ویزای کاری کانادا کنید. کانادا، یکی از بهترین سیستمهای آموزشی را در بین کشورهای دنیا دارد و به فرد مهاجر حق کامل و آزادی کار در حین تحصیل را میدهد. ویزا کالج کانادا، به افرادی داده میشود که از دانشگاههای کانادا پذیرش داشته باشند. در نظر داشته باشید اگر قصد تحصیل کمتر از ۶ ماه را دارید، میتوانید از ویزای TRV استفاده کنید. شاید این سؤال شما هم باشد که ویزای تحصیلی کانادا چقدر طول میکشه؟ در پاسخ به این سؤال میتوان گفت که بازه زمانی اخذ این نوع روادید از ۲ الی ۲۰ هفته متغیر است. اما لازم به ذکر است که شرایط مهاجرت تحصیلی در سال 2025 از سالهای قبل سختتر شده است.
اگر قصد تحصیل پزشکی در کانادا را دارید بهتر است با مشاورین النورا در مورد تحصیل پزشکی در کانادا مشورت کنید تا بهترین تصمیم بگیرید.
سوپر ویزا (Super Visa)
سوپر ویزای کانادا برای والدین، بهترین گزینه برای دور هم جمع کردن خانواده در کشور کانادا است. این ویزا کانادا، میتواند در صورت اثبات حمایت مالی شما از افراد خانواده تا ۱۰ سال اعتبار داشته باشد. چنانچه حمایت مالی شما از خانواده به طور کامل ثابت شود، میتوانید آنها را تحت ویزای برنامه حمایت خانواده (Family Sponsorship Program) به شکل دائمی در کنار خود داشته باشید.
ویزای توریستی (Visitor Visa)
همانطور که از نام این ویزا کانادا مشخص است، ویزای توریستی برای تعطیلات و سفر تفریحی صادر میشود. اگر درخواست کننده ویزای توریستی هستید باید بدانید در انواع ویزای توریستی کانادا یک شرط اساسی وجود دارد که آن هم اثبات اقامت موقت و برگشت پس از پایان تاریخ انقضای ویزا است. باید ثابت کنید که بعد از اقامت موقت و انقضای ویزای خود کشور را ترک خواهید کرد. شما میتوانید با توجه به شرایط خود برای اخذ ویزای سینگل یا مولتی اقدام کنید. ویزای سینگل توریستی به متقاضیان تنها اجازه یکبار ورود به مدت ۶ ماه را میدهد. اما بازه زمانی اعتبار ویزای مولتی بسیار بیشتر است و به همین خاطر این روادید متقاضیان بیشتری دارد.
ویزای مجوز کار (Work Permit)
با ویزای کار کانادا، می توانید تجربه کاری کانادایی به دست آورید و همین موضوع به شما کمک میکند تا واجد شرایط اقامت دائم در این کشور شوید. به ویژه اگر قصد مهاجرت از بین گزینههای نامزد استانی (Provincial Nominee) یا کلاس اکسپرس کانادایی (CEC) دارید، به تجربه کار در کانادا برای یک مدت زمان مشخص نیاز خواهید داشت. اگر واجد شرایط کلاس اسکیل ورکر فدرال نباشید، سابقه کار در کانادا میتواند بلیط شما برای اقامت دائم کانادا باشد. ویزای کانادا، از طریق هر کدام از مجوزهای کار، نیازمند یک پیشنهاد شغلی یا همان جاب آفر از داخل کانادا خواهد بود.
اگر کارآفرین هستید و قصد مهاجرت به کانادا را دارید شرایط ویزای کارآفرینی کانادا را مطالعه کنید.
ویزای دیپلماتیک کانادا (Diplomatic and official Visa)
ویزای دیپلماتیک کانادا به روادیدی گفته میشود که مختص مقامات دولتی است. مقامات دولتی ممکن است که لازم باشد به کشور کانادا سفر کنند. در این صورت، این افراد باید برای دریافت ویزای دیپلماتیک کانادا، جهت انجام امور اداری و دیدار با مقامات اقدام کنند.
ویزای زایمان کانادا (Give Birth in Canada Visa)
یکی از ویزاهای کانادا، ویزای زایمان است که به خانمهای باردار تعلق میگیرد. خانمهای بارداری که قصد این را دارند که فرزندشان را در کانادا به دنیا بیاورند، کاندید اخذ این روادید هستند. البته، برای اخذ این روادید، شرایط و الزامات خاصی نیز تعیین شده است.
ویزای حسن نیت کانادا (Courtesy Visa)
ویزای کانادا حسن نیت، به مقامات بلندپایه و رسمی یک کشور که واجد شرایط دریافت ویزای دیپلماتیک کانادا نیستند داده میشود. این نوع ویزای کانادا، برای مقاصد گردشگری و اقامت موقت کانادا برای مقامات بلندپایه کشورهای خارجی در نظر گرفته شده است.
ویزای اهداکنندگان عضو کانادا (Organ Donors Visa)
افرادی که قصد اهدای عضو به یک مقیم دائم یا شهروند کانادایی را دارند میتوانند از این ویزای کانادا استفاده کنند.
ویزای تبریک کانادا (Felicitation Visa)
ویزای تبریک کانادا، برای افرادی صادر میشود که مقیم کانادا با تابعیت دوگانه هستند اما پاسپورت کانادایی ندارند.
مجوز اقامت موقت کانادا، برای افرادی صادر میشود که واجد شرایط ویزای اقامت موقت (TRV) نبوده اما به دلایل مختلف میخواهند برای مدت کوتاهی در این کشور اقامت داشته باشند.
ویزای همراه کانادا (Dependent Visa)
ویزای همراه کانادا، به وابستگان درجه یک متقاضی یا دارنده ویزای تحصیلی یا ویزای کار کانادا برای همراهی او در این کشور تعلق میگیرد. این ویزای کانادا فرصت خوبی است تا یکی از عزیزان خود را در مدت اقامت کاری یا تحصیلی در این کشور همراه خود داشته باشید. از مزیتهای ویزای همراه کانادا این است که دارنده آن میتواند طبق شرایط خاصی از ویزای همراه کاری (Open Work Permit) برای کار در مدت اقامت خود استفاده کند.
ویزای تعطیلات کاری کانادا (Working Holiday Visa)
ویزای کانادا با نام ویزای تعطیلات کاری، فقط به جوانان ۳۰ کشور خاص داده میشود تا برای کار به کانادا سفر کنند. افراد واجد شرایط دریافت این نوع ویزا، به شکل تصادفی انتخاب میشوند.
ویزای ترانزیت کانادا (Transit Visa)
قانون مهاجرت کانادا برای شهروندان کشور خارجی که برای ورود به این کشور نیازمند ویزای کانادا هستند و برای پروازهای بین المللی خود باید از فرودگاه کانادا عبور کنند و توقف داشته باشند، قانون ویزای ترانزیت کانادا را در نظر گرفته است. در واقع شما با علم به این که در سفر هوایی خود به یک کشور، مجبور به توقف در فرودگاه کانادا هستید، باید قبل از سفر هوایی خود اقدام به اخذ ویزای ترانزیت کانادا کنید.
بیشتر افراد قصد دارند که برای همیشه، در کشور کانادا زندگی کنند. اما با ویزای موقت نمیتوان برای همیشه در این کشور اقامت داشت. شما برای اینکه تا آخر عمر در این کشور زندگی کنید، به ویزای اقامت دائم نیاز دارید. متقاضیان میتوانند با دریافت ویزای کاری، خوداشتغالی و حمایت از خانواده، اقامت دائم این کشور را به دست آورند.
ویزای مهاجرت کلاس تجاری (Business Class)
ویزای تجاری به سه دسته کبک، فدرال و برخی از برنامههای نامزدی استانی (PNP) تقسیم میشود. با دریافت این ویزاها، امکان اقامت دائم برای متقاضی فراهم خواهد شد. نتیجه نهایی این ویزاها اقامت دائم خواهد بود. فقط در صورتی میتوانید از انواع ویزای دائم کانادا این ویزای کانادا را انتخاب کنید که دارایی خالص شما بیش از ۳۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا باشد.
متقاضیانی که نمیتوانند پروسه مهاجرت و اخذ اقامت دائم خود را از طریق ویزای اسکیل ورکر عملی کنند، میتوانند برای گزینه مهاجرت نامزدی استانی (PNP) درخواست دهند. این ویزای کانادا مخصوص کسانی است که مهارت شغلی کمتری دارند اما میتوانند به رشد اقتصادی یک منطقه خاص کمک کنند. در ویزای کانادا PNP، شما برای استان خاصی که نیازمند به کارمند در زمینه خاصی است، کاندید خواهید شد. قبل از ارائه درخواست ویزا باید گواهی نامزدی استانی را از استان یا منطقه دریافت کرده باشید و درخواست دیگری همچون دریافت ویزا PR برای شهروندی و مهاجرت کانادا را به CIC ارائه دهید.
اسکیل ورکر منتخب کبک (Quebec-Selected Skilled Worker)
این نوع ویزای کانادا در واقع برنامه اسکیل ورکر ویژهای است که در آن از سراسر جهان کارگران ماهر جذب میشوند. در این برنامه مهاجرت باید ثابت کنید که با استفاده از تحصیلات، مهارت، تجربه کاری و استعداد خود میتوانید به رشد اقتصادی کشور کمک کنید. هنگامی که دولت منطقهای کبک (Quebec) گواهی منتخب کبک (CSQ) را به شما ارائه میدهد، میتوانید برای مهاجرت به کانادا و ویزای اقامت دائم تحت دولت ملی کانادا اقدام نمایید. برای این نوع برنامه و ویزای کانادا، متقاضی باید در دو مرحله درخواست دهد
متقاضی باید برای دریافت گواهی انتخاب (CSQ) به دولت منطقهای کبک مراجعه کند که به معنای پذیرفته شدن او به عنوان یک مهاجر توسط کبک است.
متقاضی باید پس از دریافت گواهی انتخاب کبک برای درخواست ویزا کانادا برای اقامت دائم به IRCC اقدام کند.
طبق قوانین، متقاضی باید از نظر معاینات پزشکی و عدم سوء پیشینه تایید شده باشد.
ویزای حمایت از خانواده (Family Sponsorship)
اگر شما سیتیزن کانادا شده باشید، میتوانید برای دیگر اعضای خانواده، البته با حمایت مالی شما، امکان اقامت دائم را فراهم کنید. برای دریافت این ویزای کانادا باید ثابت کنید که توانایی حمایت مالی از شخص مهاجر را دارید. فرد تحت تکفل و پوشش شما میتواند از مزایای اقامت کانادا یعنی تحصیل، زندگی و کار بهرهمند شود.
ویزای استارتاپ کانادا
برنامه ویزای استارتاپ کانادا (Startup Visa Program)، برای افرادی است که میتوانند به شکل استارتاپ و کارآفرین به اقتصاد کانادا کمک کنند. برای درخواست این ویزا باید حداقل ۳۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا دارایی خالص داشته باشید. همچنین، باید مالکیت و مدیریت حداقل یک سوم یک کسب و کار کانادایی و همچنین ایجاد و حفظ اشتغال در مدت ۳ سال پس از حضور خود در کانادا را متعهد شوید. این ویزای کانادا در گروه ویزاهای دائمی قرار میگیرد. یکی از مزایای اقامت استارتاپ کانادا دریافت اقامت دائم برای کل خانواده میباشد.
برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری کانادا در واقع یک برنامه تنظیم مقررات مهاجرت کانادا است که توسط سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا (IRCC) از سال ۲۰۱۵ توسعه پیدا کرد. دولت کانادا با استفاده از برنامه اکسپرس اینتری، امکان مهاجرت و اقامت دائم (PR) کارگران ماهر در کشور کانادا را فراهم میکند. ویزای کانادا و اقامت دائم به روش اکسپرس اینتری، دارای ۳ نوع است:
اگر قصد اقامت دائم در کانادا را دارید، میتوانید درخواست ویزای کارگر ماهر فدرال (FSWC) در خارج یا داخل کانادا را بدهید. در این نوع ویزا کانادا که تحت برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری کانادا (Express Entry) است، بعد از ثبت نام متقاضیان بر اساس فاکتورهایی همچون سابقه کاری، مهارت، دانش زبان انگلیسی و فرانسوی، مدرک تحصیلی و غیره و بر اساس یک سیستم امتیازدهی جامع رتبه بندی میشوند. افرادی که قصد دریافت این روادید را دارند، باید قادر به کسب حداقل ۶۷ امتیاز در سیستم رتبهبندی جامع CRS باشند. به علاوه، متقاضی روادید کارگر ماهر باید به اثبات برساند که تمکن مالی لازم جهت پشتیبانی از اعضای خانواده ش را نیز دارد.
ویزای برنامه تجارت ماهر فدرال (Federal Skilled Trades Program)
با ویزای کانادا از طریق برنامه تجارت ماهر فدرال کانادا (FSTP)، این فرصت برای شما مهیا است تا با سرعت بیشتری اقامت دائم کانادا را به دست آورید. این گزینه توسط اداره مهاجرت و دولت کانادا در سال ۲۰۱۳ و به منظور تامین نیروی ماهر در مناطقی که سرعت رشد اقتصادی بالایی دارند انجام گرفت. این برنامه یکی دیگر از زیر مجموعههای گزینه مهاجرتی اکسپرس انتری است که برای واجد شرایط بودن باید سابقه ۱ سال تجربه کار تمام وقت یا ۲ سال پاره وقت در ۵ سال گذشته در کانادا داشته باشید. به علاوه، از شروط دیگر برای اخذ این روادید میتوان به داشتن ۲ سال سابقه کار پاره وقت در طی ۵ سال گذشته در کانادا را اشاره کرد. علاوه بر این، مهارت زبان انگلیسی نیز از سایر شروط دریافت این نوع روادید محسوب میشود.
ویزای کلاس تجربه کانادا (Canadian Experience Class Visa)
این ویزای کانادا که زیر مجموعه برنامه مهاجرتی اکسپرس انتری به حساب میآید، برای کسانی است که با مجوز کار موقت در کانادا مشغول به کار هستند و از طریق ویزای کلاس تجربه کانادا (CECV) قصد اقامت دائم در این کشور را دارند. الزامات این ویزای کانادا داشتن حداقل ۱ سال سابقه کار در کانادا و دانش زبان انگلیسی و فرانسوی است.
مدارک و شرایط لازم برای ویزای کانادا
شرایط دریافت ویزا کانادا چیست؟
حال که با رایجترین انواع ویزای کانادا آشنا شدیم، به معرفی شرایط اولیه و الزامات دریافت ویزای کانادا میپردازیم. شما باید شرایط اولیه و مدارک زیر را فراهم کنید که واجد شرایط دریافت ویزا باشید:
داشتن پاسپورت معتبر
گواهی سلامت
ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
متقاعد کردن افسر مهاجرت به ارتباط داشتن با کشور خود
متقاعد کردن افسر مهاجرت که بعد از پایان اعتبار مجوز اقامت به کشور خود برمیگردید
شما برای درخواست و دریافت ویزا کانادا باید مدارک لازم را جمع آوری کنید که شامل موارد زیر است:
پاسپورت معتبر: اصل و کپی از صفحه اطلاعات در پاسپورت که شامل تاریخ صدور و انقضا، نام، عکس، محل زندگی و تاریخ تولد را باید ارائه کنید.
فرم درخواست ویزای کانادا: فرم مربوط به درخواست ویزای کانادا را باید به صورت آنلاین در وبسایت سازمان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) تکمیل کنید.
رسید پرداخت هزینههای ویزای کانادا: دو نوع هزینه وجود دارد که باید پرداخت شوند که شامل هزینهی درخواست ویزا و هزینه انگشت نگاری کانادا است. کارمزدها با توجه به نوع درخواست شما متفاوت خواهد بود.
عکس ویزا: دو عکس پاسپورت را بر اساس شرایط ویزای مورد نظر خود باید ارائه کنید.
اثبات توانایی مالی: شما باید از طریق صورت حسابهای بانکی، نامه استخدامی که درآمد سالانه را نشان میدهد، مدارک نشان دهنده دریافت حمایت مالی از طرف خانواده یا دوستان، یا مدارک میزان درآمد میزبان کانادایی را برای اثبات اینکه میتوانید در مدت اقامت هزینههای زندگی را تامین کنید، ارائه دهید.
اثبات بازگشت به کشور خود: در بسیاری از انواع ویزای کانادا و مجوزهای اقامت، شما باید ثابت کنید که بعد از مدت اعتبار مجوز اقامت به کشور خود بازمیگردید. شما برای این کار میتوانید مدارک مربوط به اشتغال، سند مالکیت یا قرارداد اجاره ملکی در کشور خود را ارائه دهید.
مدارک هویتی و وضعیت تاهل: شما باید مدارک شناسایی و وضعیت تاهل خود را به فرم درخواست ویزای کانادا پیوست کنید. این مدارک شامل فتوکپی شناسنامه، سند ازدواج یا گواهی طلاق میشود.
عدم سوء پیشینه کیفری: یکی از الزامات دریافت هر نوع ویزای کانادا، ارائه گواهی مبنی بر نداشتن سابقه کیفری در کشور خود است.
گزارش معاینه پزشکی: شما برای دریافت ویزای کانادا باید گزارش تایید سلامت خود را از پزشک تایید کننده IRCC دریافت و ارسال کنید. برای اقامت موقت زیر ۶ ماه معمولا به گزارش معاینه پزشکی نیازی نیست.
نامه توضیح هدف سفر و اقامت در کانادا: این مدرک میتواند یک دعوتنامه از طرف حامی مالی شما در کانادا، جاب آفر، پذیرش دانشگاه یا هر سند دیگر که هدف بازدید شما از کانادا را تشریح میکند باشد. نامهی شما باید شامل اطلاعاتی مثل نام، تاریخ تولد، شماره تلفن و آدرس مقیم کانادا یا موسسهی مربوطه باشد.
مدت زمان لازم برای گرفتن ویزای کانادا بین دو هفته تا سه ماه
دریافت ویزای کانادا چقدر طول میکشه؟
زمان شروع درخواست ویزا، بررسی و نهایی شدن پیکاپ ویزا در هر مورد خاص و انواع ویزای کانادا متفاوت است. این فرایند میتوانید بین ۲ هفته تا ۳ ماه طول بکشد. زمان پردازش و تایید ویزای کانادا میتواند به دلیل درخواست مدارک اضافی از طرف دولت و اداره مهاجرت کانادا متغیر باشد. به دلیل عدم فعالیت سفارت کانادا در ایران، صدور انواع ویزای کانادا به ویژه برای ایرانیان پروسه زمانبری است. بسته به انتخاب مرکز VAC و شهر مورد نظر، وقت سفارت کانادا و ویزای آن میتواند متغیر باشد. بعد از ارسال مدارک، بررسی مقدماتی مدارک توسط سفارت کانادا و ارسال ایمیل اقدام برای انگشت نگاری میتواند تا ۲ هفته به طول بیانجامد. همانطور که گفته شد، ممکن است بین ۲ هفته تا ۳ ماه را منتظر تایید یا ریجکت ویزای کانادا مورد نظر خود باشید.
هزینه ویزای کانادا چقدر است؟
هزینه ویزای کانادا نیز به نوع ویزا بستگی دارد و یک رقم قطعی را نمیتوان عنوان کرد. انواع هزینهها پیشروی شما است که باید پرداخت کنید، از جمله ابتداییترین هزینهها مانند هزینه پردازش و بیومتریک. با این حال هزینه ویزای کانادا برای گزینه توریستی معمولی حداقل ۱۸۵ دلار خواهد بود. هزینه پیکاپ ویزا کانادا نیز شامل هزینههای دفاتر VAC و دستمزد آژانسهای مجاز خواهد بود. این هزینهها بسته به محل و شهر انگشت انگاری میتواند متفاوت باشد.
سخن آخر
در ابتدا و با توجه به مطالب این مقاله و آشنایی با انواع ویزای کانادا، باید هدف و نوع گزینه مهاجرت خود را بر اساس شرایط خود انتخاب کنید. پروسه مهاجرت به کانادا یک سفر طولانی و البته هزینهبر است که هزینه ویزای کانادا تنها بخشی از آن است. اما تمام این تلاشها ارزش مهاجرت، اقامت دائم، تحصیل و زندگی در کشور کانادا را دارد. برای رسیدن به یک مهاجرت ایدهآل باید با چالشهای آن نیز روبرو شوید که استفاده از کارگزاران و آژانسهای مهاجرتی متخصص و با تجربه، به شما برای گذر از این چالشها کمک بزرگی خواهد کرد.
همین حالا با ما رایگان مشاوره کنید
سوالات متداول
در قسمت زیر به برخی از پرسشهای متداول درباره «ویزای کانادا» پاسخ دادیم:
دانشگاه فرای برلین (Freie Universität Berlin) یکی از معتبرترین مؤسسات آموزش عالی در آلمان است که در سال 1948 با هدف ایجاد فضایی آزاد برای آموزش و پژوهش تأسیس شد. این دانشگاه در منطقه Dahlem در جنوب غربی برلین واقع شده و بهعنوان یکی از دانشگاههای برجسته آلمان، در رتبهبندیهای جهانی نیز جایگاه بالایی دارد…
دانشگاه کیل در سال 1655 در شهر پر جنب و جوش کیل آلمان تاسیس شد. این دانشگاه در دسته دانشگاههای دولتی کشور آلمان قرار گرفته و سالانه دانشجویان بومی و بینالمللی زیادی را به خود جذب میکند…
دانشگاه هامبورگ در فهرست بهترین مراکز آموزشی آلمان قرار میگیرد که هر ساله از دانشجویان بینالمللی زیادی استقبال میکند. جهت تحصیل در دانشگاه هامبورگ باید ویزای تحصیلی آلمان را با کمک تیم النورا دریافت کنید…
اگر به رشتههای فنی علاقهمند هستید، دانشگاه فنی مونیخ را در برنامهتان قرار دهید. در این مقاله النورا با دانشگاه فنی مونیخ آلمان و روش گرفتن پذیرش آن آشنا شوید…
دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ با پیشرفتهترین سیستم آموزشی توانسته در جایگاه پرطرفدارترین مراکز آموزشی آلمان قرار بگیرد. با پذیرش LMU در النورا آشنا شوید…